Dijous 10:Una tarda per trobar-nos, per pensar, participar, celebrar

Via Dempeus per la salut pública

Amigues i amics de la salut pública:

Doncs sí, Dempeus per la salut pública el proper dia 10 de febrer, a les 7 de la tarda, a l’Ateneu Roig de Barcelona, presentarà 2 llibres que són el resultat de les Jornades sobre el Co-Repagament , organitzades juntament amb la FADSP, i també de la participació que com a col.lectiu varem aportar, juntament amb el grup GREDS-EMconet, en la Jornada sobre Salut i Determinants socials a Europa, organitzada per la Fundació l’Alternativa, EUiA i el Partit de l’Esquerra Europea.

FADSPLogo_greds_emconet

La veritat és que el contingut dels llibres és un luxe, però també ho serà la presentació, amb la Vanessa Puig Barrachina (Greds i Dempeus) que introduirà l’acte en el que tenim com a convidats d’honor en Marciano Sánchez Bayle (Fadsp) i en Joan Benach (Greds-Emconet i Dempeus) juntament amb en Toni Barbarà, un autèntic pioner de la lluita contra el co-repagament…

Tot i així, sabeu que res seria possible si Dempeus no anès creixent dia a dia gràcies a totes i tots vosaltres, si no fóssim una organització amb objectius clars i absolutament necessaris en els dies de corren, i si no haguéssim aconseguit funcionar com una cooperativa de propostes, denúncia, anàlisi i idees, i en l’esperit insurgent i democràtic de defensa dels drets humans i de ciutadania (i en especial la salut pública) en aquests temps de crisi.

.
logo-ateneu-roig.jpg

Naturalment, ens agradaria molt que ens acompanyéssiu en el local de Gràcia de l’Ateneu Roig (carrer Ciudad Real, 25) i participéssiu del debat i del brindis per aquests i més llibres i propostes que pensem seguir treballant com a Dempeus amb l’ajut d’organitzacions i persones amigues, en igualtat i respecte, perquè cal un discurs potent que defensi la salut i la sanitat públiques, lluiti per l’equitat i denunciï les desigualtats socials i de gènere, també des de l’òptica de la salut. I a més, perquè sempre que dos llibres surten de la impremta, i més quan diuen coses com la d’aquests dos exemplars, s’ha de celebrar…amb l’agraïment especial de Dempeus cap a les persones que amb la seva feina han permès aquesta realitat. Per citar-ne sols unes poques, voldríem recordar de manera especial la Imma Cortès, en Gaspar Llamazares Trigo, en Marciano Sanchez Bayle, en Fernando Comas, la Montse Vergara, en Joan Benach, en Santi Marimón, en Ramon Morera, la Vanessa Puig, en Lluis Camprubí, en Toni Barbarà, l’Elena Alvarez (desitjant-li una ràpida i feliç recuperació) i en Quim Cornelles en representació de les amigues i amics de la Fundació Pere Ardiaca i de l’Ateneu Roig.

Aquí teniu la invitació per difondre, passar-la i, sobre tot, perquè us reserveu aquesta tarda de dijous per una nova trobada Dempeus!

Àngels Martínez i Castells

Anuncios

2 Responses to Dijous 10:Una tarda per trobar-nos, per pensar, participar, celebrar

  1. […] This post was mentioned on Twitter by I Love IU, altersocialismo. altersocialismo said: Dijous 10:Una tarda per trobar-nos, per pensar, participar, celebrar: Via Dempeus per la salut pública Ami… http://tinyurl.com/4r5dezn […]

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: