Jordi Hereu me averguenza (una vez mas)

Como ciudadano de Barcelona, Jordi Hereu, me averguenza (una vez mas) con un bando municipal, arcaico, antilaico y vomitivo con motivo de la visita del encubridor de pederastras Benedicto

Os dejo con el bando

Barcelona dóna la benvinguda al papa Benet XVI

Ciutadans i ciutadanes

Barcelona és una ciutat reconeguda arreu per la calidesa amb què sabem tractar els nostres hostes. Els milions de persones que cada any ens visiten en donen contínuament testimoni, i aquest és un motiu d’orgull per a tots els barcelonins i barcelonines.

Quan l’hoste que ens visita té el significat espiritual i la dimensió mundial de Sa Santedat el Papa Benet XVI, se’ns reclama un esforç addicional per fer que la seva estada entre nosaltres sigui una experiència única i un record inesborrable. Tant per a ell i els molt nombrosos ciutadans que s’hi senten identificats, com per als milions de persones que aquests dies tindran la mirada posada en la nostra ciutat. I, en definitiva, per tal que redundi en benefici de Barcelona, la seva gent i el seu prestigi internacional.

És aquesta una ocasió excepcional per mostrar-nos davant del món tal i com som. Una ciutat que treballa per la pau i la cooperació entre les ciutats i els pobles, i que fa del civisme i la convivència la seva bandera. Una ciutat tolerant, oberta i plural, capaç d’integrar i donar cabuda a totes les religions i cultures, i al mateix temps orgullosa de les seves tradicions i la seva història. Una història que ningú podria entendre sense l’aportació fonamental que l’església catòlica i tots aquells que la professen han fet i fan a la nostra manera de ser col•lectiva i als valors que avui propugnem.

Donem la benvinguda al Papa Benet XVI, que ens honorarà els propers dies 6 i 7 de novembre amb la seva visita. I agraïm-li que hagi volgut presidir l’acte de Dedicació del Temple de la Sagrada Família, una de les nostres senyes d’identitat més estimades.

Per aquest motiu, com a alcalde us vull demanar que, més enllà de les creences que lliurement tots tenim i des del respecte envers tothom, siguem els millors amfitrions de Sa Santedat i contribuïm a fer de la seva presència a Barcelona l’èxit que tots desitgem.

I atenent la nostra condició de capital de Catalunya, i en representació dels milers de catalans que de prop o des de la distància viuran també la visita del Sant Pare, us proposo que, recollint el sentit de tot l’Ajuntament, engalaneu els vostres balcons i finestres i que ho feu amb la Senyera, la nostra la bandera, la que a tots els catalans i catalanes ens identifica, representa i agermana.

Santedat, sigueu benvingut a Barcelona.

Sigueu benvingut a Catalunya.

Barcelona, octubre de 2010

Ban de l’alcalde de Barcelona (pdf)

Jordi Hereu
Alcalde de Barcelona

Anuncios

3 Responses to Jordi Hereu me averguenza (una vez mas)

  1. àngels dice:

    Tens raó, quina vergonya! Has vist el post del Toni Barbarà a La Ratera? Una abraçada!

  2. […] This post was mentioned on Twitter by IX Asamblea de IU and angelsmcastells, Remei Gómez. Remei Gómez said: RT @iloveiu: Jordi Hereu me averguenza (una vez mas) http://bit.ly/bRIt33 […]

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: