Crida per bastir una Iniciativa Ciutadana Europea

Font Original: Inflexió

El dia 19 de juliol, a les 19 hores, a la sala d’actes de CCOO (Via Laietana, 16 – Barcelona), presentarem públicament el col·lectiu Inflexió.

En aquesta presentació, ens agradaria comptar no només amb la teva presència, sinó també amb la teva participació. Volem explicar la tasca que ja hem començat a fer, i compartir els projectes que estem preparant, per parlar-ne amb tots i totes els qui vulguin contribuir-hi, i per recollir les aportacions que es facin.

Volem parlar amb tu de la posada en marxa de la primera Iniciativa Ciutadana Europea (l’equivalent europeu a una Iniciativa Legislativa Popular), per assolir un objectiu: l’avenç cap a un govern econòmic europeu, democràticament legitimat, que tingui capacitat per regular els mercats financers i per impulsar mesures fiscals sobre el capital que permetin evitar que tot el pes de la crisi recaigui sobre els treballadors i les treballadores.

Volem parlar amb tu de les jornades d’Inflexió que estem preparant, i que volen contribuir a imaginar alternatives a l’actual estat de coses, i ajudar a posar en marxa una esquerra europea combativa i eficaç.

Et convidem a participar des d’ara mateix, enllaçant aquest post al teu blog o reenviant-lo a tota persona que creguis que hi pot estar interessada. O si tens un compte obert a Facebook, convidant als teus contactes a l’esdeveniment que hem creat (clicant aquí el trobaràs)

Ens veiem el dia 19 de juliol!

Anuncios

One Response to Crida per bastir una Iniciativa Ciutadana Europea

  1. […] This post was mentioned on Twitter by IX Asamblea de IU, altersocialismo. altersocialismo said: Crida per bastir una Iniciativa Ciutadana Europea: Font Original: Inflexió El dia 19 de juliol, a les 19 ho… http://tinyurl.com/34t66f3 […]

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: