FSCat 2010

El FSCat 2010 s’acosta i per anar escalfant motors ja es pot consultar el Programa oficial amb tot el llistat de seminaris i activitats programades:

Programa FSCat 2010 (amb descripcions dels seminaris)

30-31 de Gener 2010 (Edifici Històric de la UB, Plaça Universitat)

Què és el Fòrum Social Català?

El Fòrum Social Català (FSCat) és un espai de trobada obert, divers, plural, no confessional, no governamental i no partidari. És un espai d’intercanvi d’experiències, de debat, de mobilització i d’articulació d’entitats i de moviments socials que rebutgen el model actual de desenvolupament dels pobles i que es troben en un procés permanent de recerca i construcció d’alternatives.

El FSCat pretén estimular la reflexió i l’acció a partir d’una democràcia veritablement participativa, pel que fa a les dinàmiques polítiques, econòmiques i socials actuals i proposar alternatives que se centren en l’atenció de les necessitats de l’ésser humà i del respecte a la natura.

El FSCat vol articular de manera descentralitzada i en xarxa a entitats i moviments socials amb inquietuds similars, involucrats en accions locals i/o internacionals.

El FSCat està obert a totes les entitats, col·lectius i persones de la societat civil dels països catalans, amb l’excepció dels partits polítics, organitzacions governamentals, militars o violentes.

Anuncios

3 Responses to FSCat 2010

  1. […] De las multiples charlas que se efectuaran durante este fin de semana en el FSCat, tengo especial interes en la charla “Politica de partit, Politica de Moviment” con la […]

  2. […] This post was mentioned on Twitter by IX Asamblea de IU, altersocialismo. altersocialismo said: FSCat 2010: El FSCat 2010 s’acosta i per anar escalfant motors ja es pot consultar el Programa oficial amb t… http://tinyurl.com/y8rmnlr […]

  3. […] de Partido y Política de movimiento El pasado sábado 30 de enero tuvo lugar en el marco del Fòrum Social Català 2010 un debate organizado por el CEMS y el IGOP sobre la relación entre la política de partido y la […]

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: