Maria Vilà. Candidata al Parlamento Europeo por “La Izquierda”

Una de las candidatas jóvenes de “La Izquierda” (IU-ICV-EUiA) es Maria Vilà Miras que incorpora su compromiso asociativo, solidario, por la paz  y contra la guerra. Maria defiende una Europa de Paz, desmilitaritzada, con la retirada de los operativos de guerra y económicos en Palestina y Afganistán, entre muchos otros. Maria Vilà promueve una otra Europa, muy diferente a la de las multinacionales, el paro, el racismo, y la desigualdad eterna de las mujeres.

Un perfil: joven, mujer, comprometida, combativa, solidaria, convicciones firmes, coherencia práctica.

El perquè he decidit presentar-me com a candidata a les eleccions europees

Degut a la meva formació acadèmica i professional, m’he vist envoltada d’un ambient internacional i molt especialment europeista. He estudiat i viscut els mecanismes i vies de participació que tenim els europeus per decidir quines línies polítiques es prenen a casa nostra, i l’importància d’aquestes decisions preses al parlament europeu, que encara que ens quedi molt llunyà influencia directament al nostre dia a dia, amb clars exemples com el pla Bolònya o la proposta de la jornada laboral de 65 hores.
Quan em van plantejar l’oportunitat de ser candidata a les eleccions hem va semblar una bona ocasió per visualitzar tota la feina amb la que estic compromesa: el foment de la cultura per la Pau, el treball de denuncia de la situació amb Palestina i Afganistan, o la lluita per la eradicació de la violència de gènere.
La reflexió va anar més enllà de tot això, ja que vaig ser una de les agredides el 18 de març, en les càrregues policials dels mossos contra els estudiants. Aquest fet, que es pot veure com anecdòtic simbolitza d’una banda el compromís amb el moviment estudiantil i d’altra banda el rebuig i la condemna a aquest tipus d’accions, responsabilitzant directament als dirigents polítics pertinents.
M’agradaria representar a la joventut d’esquerres, desenganyada amb les polítiques actuals, que vol un canvi, un gir a l’esquerra com a solució a la crisis actual.

Maria Vilà Miras
Candidata suplent a les eleccions al Parlament Europeu, 07 de juny del 2009

Anuncios

One Response to Maria Vilà. Candidata al Parlamento Europeo por “La Izquierda”

  1. Anónimo dice:

    Eres unica , algun dia… creo se daran cuenta …tu fan nmero 1, siempre creistes en mi, pero yo tambien en ti….
    desde las tierrs del Ebro con amor
    mua mua
    e…

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: