FSCat II

Carta de Arcadi Oliveres sobre el FSCat:

Benvolguts/des amics i amigues,

Després de la bona experiència que penso va suposar per tots nosaltres l’organització del Fòrum Social Català el 2008, on vam aconseguir generar contactes, articulacions i aprenentatges entre organitzacions i moviments d’una gran diversitat i de moltes parts de Catalunya, i recollint la demanda que d’una bona part dels que participem als Fòrums ha sorgit des de la nostra tornada del darrer FSM a Belém, us voldria convocar a posar-nos mans a l’obra per l’organització del segon Fòrum Social Català.

Em sembla bé fer aquesta convocatòria perquè l’any 2010 tampoc hi haurà FSM centralitzat, sinó que es tornarà a deixar la iniciativa als fòrums socials locals, perquè apropin i visquin l’esperit del Fòrum als que no tenen la sort de participar en les seves convocatòries mundials. I més encara en aquest moment històric, de crisi, que fa més que possible, urgent i necessari, que busquem, trobem i implantem alternatives que facin del món un lloc més just per tothom.

Així doncs, us convoco a una primera reunió per debatre la possibilitat d’embarcar-nos en l’organització del II Fòrum Social Català, si ens sembla a totes i tots una bona idea.

La reunió tindrà lloc el dimecres 25 de març a partir de les 19h al 3er pis del c/ Rivadeneyra 6, 10é de Barcelona.

Atentament

Arcadi Oliveres i Boadella
President de Justícia i Pau

Anuncios

2 Responses to FSCat II

  1. Estás nominado para el Premio Limonada. Más detalles en mi blog http://ventanasdelfalcon.blogspot.com/ . Un abrazo y a seguir así.

  2. Capitan Justicia dice:

    Luego los acuerdos del FSCat os los pasáis por el forro, como ya paso en el 2008. Como diria Salado, son “minorías” y “ratas” y hacen el juego a CiU

    Ala, que us bombin.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: